Completely lost images of Bonn-Karl

Bonn-Karl

Hur ofta hör man inte talas om fullkomligt spårlöst försvunna skivinspelningar, bilder eller dagböcker? Praktiskt taget varje dag. Men hur ofta hittas dessa konstverk? Alltför sällan! Av den anledningen är det en stor ära för mig att kunna publicera ”the completely lost images of Bonn-Karl” som jag precis hittade (prydligt inklistrade i ett album). Bilderna, som är tagna i Bonn-Karls lilla kammare visar vår vän som ligger ensam i sin smala säng, läsandes i den vackra förstautgåvan av En förlorad värld (Ljus förlag)

Bonn-Karl

Men ensamheten i kammaren blir stundtals för stor och Bonn-Karl sätter sig i en vrå och bläddrar bland grammofonskivorna. Skall han lyssna på La vie en rouge, eller fastnar han för But not for me? Endast Vår herre vet svaret på denna fråga. Vi får dock vara glad över att dessa okända och bortkomna bilder till slut kommit att publiceras.

Övriga bilder i denna eminenta serie, hittar ni här.

5 svar på “Completely lost images of Bonn-Karl”

    1. Ah, kanske man kan få BIDRAG för att leta igenom gömmorna efter fler bilder? Vore i så fall utmärkt.

  1. Hej! Vi på det nyinrättade Bonn-Karl sällskapet skulle tänka oss att göra ett symboliskt inköp ur gömmorna för att främja kunskapen om Bonn-Karl, hans omtalade leverne och gripande vardagsvedermödor. Måtte han inte spela bort allt i Monte Carlo.

    Vänligen, med en bukett fridens liljor, Bonn-Karl sällskapet.

    1. Åh, det låter helt fantastiskt! Nu väntar jag bara på DOKUMENTÄREN om denna konservative och dekorative man.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *