Den nygamla dörren en vinterkväll

Dörren på vintern

Här har vi dörren en vinterkväll. Temperaturen var dock bara ett par minusgrader och således långt från de 30-35 minusgrader som brukar infinna sig längre fram under vintern. Dörren håller dock kylan ute och det gläder mig! Isoleringen gör att den inte alls blir kall och tätningslisterna håller draget borta. Det är bara nyckelhålet som släpper in kall luft och det råder man bot på genom att sätta en strumpa eller en bit skumgummi på insidan. den gamla hallen, som var trång, var aldrig speciellt varm. Kylan kom inte bara från dörren utan även från omgivande kallt rum och dörren upp till den likaledes kalla vinden. Det finns således en hel del att göra för att ytterligare förbättra klimatet i hallen.

4 svar på “Den nygamla dörren en vinterkväll”

    1. Nä, man knölar ihop en strumpa och sätter den i den fördjupning där låset sitter, ty där kunde jag inte bygga på dörren.

  1. Förskräckligt synd att måla den kritvit. Det var varken bra eller smakfullt!!!
    Så har den knappast sett ut förr!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *