Och så önskar jag er ett gott nytt år!

kapellet_1

Nyårsaftonen hör inte till mina favorithögtider. Egentligen är den på många sätt fantastisk, men jag tycker att firandet sällan blir vad det borde. Alltför stojigt och raketer som smäller är inte det jag uppskattar mest. Dessutom tenderar folk att blir alltför käcka denna årets sista kväll.

Här en bild av ett vackert kapell i Västerbotten. Må snön hinna falla även i år så att nyårsnatten blir vackert vit och mjuk. Och ett gott nytt år!

8 svar på “Och så önskar jag er ett gott nytt år!”

  1. Gott nytt år – och stort tack för alla läsvärda inlägg under 2015! (Läser alltid men är dålig på att kommentera, så det får bli så här allmänt i stället.)

  2. Gott Nytt År! Håller helt med angående nyår som helg. Julen och tiden innan brukar vara så hektisk att jag också vill ha en lugn kväll. Jag och min familj låg i sängen igår och skålade in det nya året medan katten skrämt gömde sig u källaren p g a alla smällar.

    1. Gott nytt! Ja, många djur far illa av alla smällar och i år antändes tydligen ett helt hus i Arvika.

  3. Gott nytt år! Taxen och jag hade en stillsam nyårsafton i sällskap med P1 och favoritpresentatören Christofer Murray som tyvärr bara gästspelar den här kvällen pga pension. Mycket stämningsfullt att höra alla domkyrkoklockorna ringa in det nya året i tur och ordning. Några raketer i närheten, taxen morrade under täcket.

    1. Usch, det är inte lätt att vara hund under nyårshelgen. Här smäller det lite nu och då under dagarna kring nyår.
      Gott nytt år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *