Låt rundade balkonger förbli runda!

Låt runt vara runt

En illustrativ bild tycker jag. Mycket tyder på att de ursprungliga balkongerna hade rundade hörn men att man vid renoveringen valde att göra det lät för sig och samtidigt få lite större balkongyta. Trist, men inte alltför vanligt. Titta upp nästa gång ni passerar 30-talshus så kommer ni att se balkongplattor med rundade hörn som fått nya fronter med raka hörn!

3 thoughts on “Låt rundade balkonger förbli runda!

  1. Huvva! Inte alls vackert. Ändå finns det de, som klarar av att göra runda hörn idag..
    Har min rysare på torsdagar, då den barfota mysfarbrorn börjar med att säga att han skall bevara den gamla andan i huset. I nästa andetag blir allt vitt, köket rivs ut, ett jättefönster ersätter väggen och spotlights sätts in mot det förhöjda taket.. -En kopia av vilket förlegat modemagazin som helst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *