Jag fångar hösten i svartvitt en kväll

Foto: Rävjägarn

När klockan slagit halv elva lägger sig lugnet över gatorna här på Gärdet. En och annan dam ses rasta sin hund och med jämna mellanrum passerar några personer till och från tunnelbanan längs med den upplysta promenadvägen. I skydd av mörkret bestämde jag mig för att ta en vacker höstbild i det svaga ljuset.

Foto: Rävjägarn

Jag gick till promenadstigen och ställde upp mitt stativ, väntade på att det skulle bli folktomt och tog ett par bilder. I vanliga fall använder jag ett gulfilter, men denna gång fick blåfiltret sitta på. Hur nu det påverkade bilden.Resultatet blev inte så pjåkigt.

3 thoughts on “Jag fångar hösten i svartvitt en kväll

  1. En särskild stämning i skogen bakom Furusundsgatan/Smedsbacksgatan…
    Fantastiska bilder – du måste göra något av dem : eller : det gör du ju.

    trés amicalement

    C F H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *