Några vårdagar uppe i Norrbotten

Kammarinteriör

Det har varit fint vårväder i några dagar nu. Sol och töväder på dagarna och minusgrader på nätterna. Snön är porös och dränerad på vatten men marken är fortfarande frusen.

Jag passade på att städa lite i kamrarna, dammsuga och ta ut mattorna och skaka ur dem. Vinterns eldning gör ju att det blir rätt så skräpigt.

2 svar på “Några vårdagar uppe i Norrbotten”

  1. Dina bilder är så oerhört nostalgiska. Jag minns alltid hur min första pojkvän och jag steg i i husen hos ortsborna i Dalsland, blev bjudna på hembakt bröd, och diskuterade möjligheten att köpa hus där. Vilket vi också gjorde. Dessvärre lyckades han elda upp huset strax efter att vi gjort slut. Men till hans heder så byggde han ett hus där, av gammalt stockvirke.

    Nå, det blev en lång historia. Men också under min barndom var jag in och ut i bondstugorna. Har alltid gillat bönder. Och dina bilder påminner mig om detta gam-Sverige.
    Turligt nog reser jag själv uppåt Lappland snart. Finner vårvintern, takdroppet och stannar till de utslagna björkarna 😉

    1. Åh, det var en något sorglig historia får jag säga. Men det blir inte alltid som man tänkt sig.
      Det låter som en trevlig och lång vistelse. Idag var det tydligen minusgrader där uppe och takdroppet lyser md sin frånvaro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *