Norrbyskär i den skira junigrönskan

Norrbyskär i juni

För ett år sedan var jag på Norrbyskär strax utanför Hörnefors i södra Västerbotten. Det gamla sågverkssamhället ligger otåligt vackert på några inte långt från kusten. Sommartid är här rena idyllen och eftersom all verksamhet sedan länge avstannat, är platsen ett kärt sommarnöje för många som bor på fastlandet. Med denna vackra bild önskar jag glad midsommar!

2 thoughts on “Norrbyskär i den skira junigrönskan

  1. Västerbottens *län* , ja. Ett sena tiders påhitt. Hörnefors ligger framför allt i hertigdömet Ångermanland. Försök inte sno bröderna Nordahls födelseort från oss. När Nicholas blivit myndig skall vi fixa det där.

    Men mycket glad midsommar till Dig, hur som helst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *