”Han har en blyg blå blick med mycket humor i och ett rart ostyrigt hår av den kvalitet som svenskar ofta dras med”

Marianne Höök skrev många kåserier, först för SvD men sedan för Aftonbladet. Här en träffande berättelse om den nya riksdagsmannen. Något är fel, det står klart. Han beskrivs som vore han en hon: Det nya statsrådet kommer inte bara att föryngra regeringen utan han kommer också att bidra med lite fägring. Han har en blyg blå blick med mycket humor i och ett rart ostyrigt hår av den kvalitet som svenskar ofta dras med. Läs hela texten här.

Jag tänker genast på en intervju med Catrin Götblad som jag läste för ett par år sedan: Att få kommentarer om mitt utseende tycker jag verkligen inte om. Jag är inte så intresserad av mode eller krafs, men jag borde kanske vara det, det ser trevligt ut. Håret hinner jag aldrig göra något åt och jag får mail från folk som tycker att jag borde klippa mig i någon snygg frisyr. Det märktes särskilt under Anna Lindh-utredningen. Chefen Leif Jennekvist fick däremot inga mail om sin frisyr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *