Flott kök i jakaranda snart i container

Just nu ligger en liten tvårummare ute till försäljning. Den gamla 90-talskåken renoverades genomgripande i slutet av 30-talet men denna våning har långt senare byggts om än en gång. Ta en titt på bilderna och studera särskilt kök och sovrummets förvaringsmöbler. Enligt mäklaren är köket i massiv jakaranda, vilket jag dock betvivlar. Nå, faner är gott nog det med. Fint att man målat tak och den övre skåpraden i turkos.

När jag passerade ett hus i slutet av Brantingsgatan hittade jag denna container som var full av platsbyggd snickeriinredning. Så kan det gå när gemene man skall til att renovera.

5 thoughts on “Flott kök i jakaranda snart i container

  1. mitt senaste big bag-fynd är ett klassiskt funkisbadrumskåp, något jag faktiskt önskat mig!

    1. Var det i hyfsat skick? jag hittade en snygg klädhängare/hatthylla en gång. Komplett m den ursprungliga pluggen samt skruvar. De bytte jag dock ut.

  2. Ovanlig syn det där köket, synd att riva ut vilket nya ägaren med 99% säkerhet kommer att göra. Har svårt att åldersbestämma, tänkte allt från 60-tal till tidigt 80-tal men tror borgerligt 70-tal? In med mer funky vitvaror så skulle jag trivas.

    1. Knepigt! Skall jag döma av gångjärnen borde det vara 60-tal. Bokhyllorna i vardagsrum känns dock 70-tal. Snyggt som fan och påkostat. undrar var käket kommer ifrån? Egentligen borde man gå på visningen bara för art se om man jan ta reda på det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *