Remember (Cruisin’ in the rural -64)

Det är Shangri-Las Remember (Walking in the sand) som spelar på grammofonen när jag åker en sväng i byn. Observera att skivan tyvärr är skev efter att ha legat i solen och att bilen naturligtvis har rattväxel. Det hade alla sofistikerade bilar på den tiden. Golvväxel var vulgärt sportigt eller banalt lågbudget.

Det är mycket roligt att åka runt på landsbygden, särskilt på små grusvägar när dammet yr och solen gassar. För att inte tala om doften av bensin, smörjolja och varmt grus, den hör verkligen till mina favoriter.

3 svar på “Remember (Cruisin’ in the rural -64)”

    1. Jag skall göra fler filmer hade jag tänkt. Det är så lätt när man använder telefonkameran. Kul att visa hur det ser ut här uppe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *