Stal syrenerna och gav dem till tant

Här sitter jag och är trött! Inte underligt ty jag jobbar varje kväll nio kvällar på raken och på dagarna pluggar jag. Vi har en inlämning i estetikkursen den 1 juni och fram till dess är det fullt upp.

Idag har jag agerat blomstertjuv. En tant, som inte kan gå ut och stjäla blommande syrenkvistar själv, bad mig om hjälp. Först tänkte jag sno dem på Lill-Jans Plan, men så blev jag rädd att någon arg östermalmskärring skulle komma utkutandes, så jag tog dem i parken vid Tre Liljor i Vasastan istället.

Annat som hänt mig på sistone är att en taxijävel prejade mig så att jag var tvungen att tvärnita, ty annars hade den lilla skorven till hemtjänstbil blivit mos. Hade jag vågat och haft Pontiacen, hade jag kört efter den jäveln, tryckt gasen i botten och gjort mos av taxibilen. Så arg var jag. Urk, vad jag avskyr den stilen. Avskyr gör jag också alla väglöss som kör 20-30 på FEMTIOVÄG.

Ja, så såg en utställning med Albert Watsons bilder på Fotografiska. Han hade tyvärr plåtat enormt många Vouge-omslag. Säkerligen bra för hans kassa, men inte var de då speciellt intressanta. Än märkligare att någon kommer på idén att ställa ut honom. Rekommenderas följaktligen ej!

Och nu lite rolig läsning. Klicka här. Det är en fantastisk historia! Läs också kommentarerna!

5 svar på “Stal syrenerna och gav dem till tant”

  1. Aj, aj, du stal syrener hemma hos mig.
    Men det har jag också alltid gjort förr, och kaprifoler som de nu av någon outgrundlig perfektionism utrotat från lillparkens arkad.
    Konstigt, jag tar aldrig blommor längre. Det skulle kännas lite skämmigt. Men vi får väl se vad sommaren säger om det. I alla fall var du fin mot tanten. Det är bättre än Alain Delons kostym (om man nu inte kan få båda delarna menar jag:)

    1. Ajajaj! Men så fin Tre Liljor är. Jag gillar verkligen att där finns en ”sunken garden” eller vad man nu kallar den.

      Jag ägnade mig åt blomsterstöld i höstas, när rosorna i Tessinparken var på väg att dödas av frosten så gick jag ned med en kniv om kvällarna och tog mig en bukett…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *