Lärkstadens verkliga pärla till villa

Villa i Lärkstan

En av Östermalms absolut finaste villor är just nu till salu. Maken till påkostad interiör får man leta efter, åtminstone i denna nationalromantiska stil. Bostaden består idag av två inredda våningsplan samt ytterligare en våning med tillhörande vind som aldrig blev inrett när villan uppfördes.  Kanske sinade kassan och man fick klara sig med 320 kvadratmeter. Hallen är hursomhelst helt magnifik. Det är också matsalen och övriga sällskapsutrymmen. Köket verkar trivsamt och jungfrukammaren ligger på våningen ovanför och nås genom den interntrappa som var avsedd för tjänstefolket.

Läs mer om objektet hos Lagerlings och donera sedan lämpligt belopp så att jag lyckas skrapa ihop de 45 miljoner som krävs.

4 thoughts on “Lärkstadens verkliga pärla till villa

  1. Magnifikt! Blev särskilt förtjust i köket. Men namnet på fastigheten: Tofslärkan…! Fast det kanske bara är jag som tycker att det lät roligt.

  2. Ja, du slantar väl upp 1 miljon till mig, till att börja med. jag skulle bli ytterst tacksam.

    Det är lustigt, men jag tror att de flesta kvarter i detta område har namn av denna typ. kan ge mig den på att Flugsnapparen också finns.

  3. Ja fastighetsnamnet var det inget fel på men ser den inte nästan lite VÄL arbetad ut, ja nästan instängd och förutbestämd. Detta är inte tänkt som en tröst, utan jag menar det verkligen, du borde ha ngt ännu vackrare. Kanske finns det inget nog vackert!
    /GBS

  4. Ja, kanske du har rätt, men kan man verkligen lita till en glesbygdssysters omdöme när det kommer till stadsvillor? Men det är klart, får jag välja, tar jag mig hellre ett slott med slottskapell!

    /SSB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *