Hosta, heshet och några harklingar

Jag har precis anlänt hem från ett fuktigt Berlin. Vad jag kan förstå, saknar de flesta trapphus element och detta ger en speciell stämning av vemod när temperaturen närmar sig nollan. Jag tappade rösten i fredags och den är fortfarande på villovägar. Kanske beror det till viss del på det råa klimatet (och nu menar jag vädret). I övrigt är det verkligen inget fel på den staden. Men mer om det snart (kan tala om att jag fyndade ett par mycket stiliga svarta stövlar!).

Skandalblaskan Resumé har en artikel om Chefskarusell på UR ser jag. Ovanligt lite snask i den texten för att vara Resumé, framförallt med tanke på vad som skulle kunna grävas upp.

För ett par veckor sedan googlade jag Paul Anka. Bland de tio översta träffarna kom i princip bara sidor som hadlade om Anna Anka. Det är tydligt att Paul numera är Anna Ankas fru. Till min stora glädje ser jag nu att även herr Anka fått sig lite publicitet i och med att Michael Jacksons ”nya” är Pauls ”gamla”. Så penibelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *