You often were leaving just my life

When you find the light to an upset shade away
If you never, never let me go with every melody
And you often were at leaving just my life
If you”re really not to tug an and
Buy too many fantasy… me too

Uppenbarligen var inte engelska språket Savages modersmål, vilket inte hindrade dem från att göra en lysande italoklassiker: Don”t cry tonight (Don”t cry tonight finns även på YouTube). Don”t cry tonight hamnade sedan på skivan Tonight som är förvånansvärt bra. Syntljuden är det verkligen inget fel på och man förstår verkligen att här är det både dramatik och stora känslor i faggorna. Lp:n Tonight finns på Spotify

Bakom Savage stod italienaren Roberto Zanetti, samme man som låg bakom det tidiga 90-talets storsäljare The Rhythm of the Night. Som Savage gjorde han också en Hi-Energy-version på Cutting Crews I Just Died In Your Arms Tonight. Den har jag inte hört – jag är därför mycket nyfiken på hur den låter.

Ett svar på “You often were leaving just my life”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *