En klubbspelning på Kägelbanan

I lördags var jag på konsert. Tyvärr måste jag erkänna att jag inte har något större minne av musiken. Jag hade nämligen tagit med mig filmkameran för att ta en rulle när Joel Gibb från Hidden Cameras spelade på Kägelbanan och var fullt upptagen med att komponera bilder och oroa mig för eventuell oskärpa. Jag är mycket nyfiken på resultatet, hur det blir när man pressar Kodachrome 3 steg för att filma med befintligt ljus. Kontrastrikt, förvrängda färger och lite suddigt. Allt var svart, förutom den av strålkastare belysta Joel Gibb. Det kan bli snyggt.

Tyvärr tog jag inte stillbilder, istället lånade jag en bild från Flickr.

Apropå film, så smög jag omkring trakterna runt gasklockan för att ta lite bilder på området innan det helt förändras och förvandlas till påkostat bostadsområde. Där är vackert med de i grönska inbäddade gasklockorna som sekunderas av de övriga byggnaderna. Tyvärr råder det fotoförbud, vilket jag upptäckte först när filmen praktiskt taget var förbrukad. Nå, jag skall inte sälja den till ryssarna eller någon annan stormakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *