Vad har han på bordet, Rävjägarn?

En bild, tagen en kväll i mars, helt utan tanke på vad som där fanns. Av den anledningen, är det glest med romaner; istället tronar en odiskad kaffekopp längst till höger. Bredvid ligger en trisslott som jag fick av GBS för att få råd med den där femrummaren på Sibyllegatan som jag inte hade råd med.

Till vänster ligger en bunt med gamla nummer av Vecko-journalen, den enda veckotidning jag läser. I mitten en pennhållare (med en pennkniv jag hittat i grovsoprummet och som tillhört en släkting till Olof Lagercrantz) formgiven av min vän på TAF, en tung lighter som kan döda, ett par ljusstakar och en glasskål.

I fonden syns boken Välkommen på kaffe!, två polaroidbilder och en Canon 814 Autozoom (yes, kunde inte hålla mig och köpte en till super-8-kamera som är lite neklare än den andra och mer stryktålig – och väldigt snygg!).

Så ser det alltså ut i vardagslag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *