Bort med det nya, in med det gamla

Utan farstukvist

Så här kan det se ut när det kommer för mycket snö och den sedan smälter, rasar ned från taket och tar farstukvisten med sig. Inte helt lyckat, men å andra sidan hade jag tänkt ta med den till sommaren för att återställa fasaden. Ursprungligen såg den nämligen ut så här. Den gamla dörren med överljus finns bevarad men tyvärr saknas karmen så den måste jag nytillverka. Dessutom finns en toalett bakom det lilla fönstret bredvid dörren och den måste bort för att den gamla dörren skall rymmas. Eventuellt kan jag göra den lite mindre och få plats med dörren ändå, om jag tar bort fönstret. Det bästa vore dock att ta bort den helt och få tillbaka den stora hallen och flytta WC-stolen till det badrum som finns. Hur detta går visar sig till sommaren!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *