En sommarvy som säkert är bekant

Vy över åkrar

En gammal bild från 70-talets mitt, 1974 eller 1975 gissar jag. De blå och gröna nyanserna är så vackra! För er som följer mig på Instagram är säkerligen motivet bekant ty jag älskar det och vyn är sin tämligen lik än idag. Staketet är rött men rönnhäcken har blivit nedklippt precis som på bilden. Telefonstolparna finns ännu kvar men elstolpen i bakgrunden har ersatts med en ny. Ladan som då var nymålad, är återigen nymålad efter nästan 40 år.

2 thoughts on “En sommarvy som säkert är bekant

  1. det finns en norrbottnisk färgpalett i juni som är så vacker att jag alltid blir knäsvag: den bleka blålila himlen i skymningen sent på kvällen, de ljusgröna björkarna, rallarrosens rosa och de femkantiga ladornas grå färg.

    1. Den är fantastisk. De där ljusa nätterna och den skira grönskan slår det mesta. Och syrenen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *