Phil Spectors A christmas gift for you

A christmas gift for you cover

En av de bästa julskivor som gjorts! Skivan släpptes ursprungligen lagom till julen 1963 och sedan dess har den nog betraktats som en riktig klassiker. Att hitta den första utgåvan är dock inte lätt idag och lyckas man blir det dyrt.

Hela skiva är fylld av klassiska jullåtar i riktigt maffig Phil Spector-produktion. Min absoluta favorit är Christmas (baby please come home) som är rent bombastisk. Jag älskar verkligen den inspelningen! Darlene Loves röst är kraftfull. Snön ligger meterdjup, kyrkklockorna klämtar och stjärnorna glittrar och hon är övergiven och ensam.

Ronettes version av White christmas är en annan klassiker. Den nyskrivna versen om den grönskan i Los Angeles är heller inte dum. Detta är ytterligare en favorit!

Jag kan inte säg att det finns något dåligt spår på denna utomordentliga julskiva. Skaffa den om ni inte redan har den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *