Detta är ett nätt litet hemmakontor

Kontor

Ett kontor i hemmet är inte det sämsta och det är precis vad jag har. Till nackdelarna hör att skrivbordet är aningens lågt och borde höjas genom att ställa benen på några små kvadratiska träbitar. Till fördelarna hör dock den goda tekniska standarden: dator, telefon och elektrisk räknemaskin! Facit ESA-0 var en relativt tidig elektrifierad apparat som jag tycker är otroligt snygg. Tyvärr borde den repareras men jag vet inte hur man gör.

Dialogen, denna klassiska telefon. Jag vet inte om det är sant, men jag tror att vissa människor har köpt någon budgetversion som går under namnet Monolog och saknar högtalare i luren. Den har endast en mikrofon som vidarebefordrar det man säger.

I bakgrunden ser vi den klassiska skrivbordsfaunan som består av en uppstoppad och en snidad fågel. Mn gissning är att åtminstone den förstnämnda kommer från någon gammal skola som tröttnat på sina dammiga djur (och kanske ersatt dem med overheads eller något annat noderna tilltag).

Dock finns det ormar i paradiset och det är bristen på en fungerande scanner. På Staples fann jag en prisvärd scanner, en Canon LiDE 110 som jag skall beställa. Rent estetisk har den dock inte mycket att erbjuda, men den går säkert att stuva in i någon lämplig låda. För en scanner måste man faktiskt ha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *