Ingen verksamheten i detta plåthus

Plåthus 3

I somras körde jag en annan väg än jag brukar när jag skulle till en liten by i Luleå Älvdal. Omväxling förnöjer och man får se något nytt. Dessvärre var vägen stundtals grusad och jag är ovan att köra amerikanskt på rullande grus. Låg fart blev resultatet, till medtrafikanternas förtrytelse.

Längs med vägen stod en gammal plåtkåk som jag antar inhyst någon form av verkstad när det begav sig. Plåt är väl inte mitt favoritmaterial, men lite lagom förfallen kan den vara mycket dekorativ. Industriromantisk.

Plåthus 2

Ser ni balken längst upp till höger i bild? Något måste man ha lyft här, frågan är vad. Jag ser ingen lucka som tyder på att man lyft in grejer i huset. Kanske är det någon som vet?

2 svar på “Ingen verksamheten i detta plåthus”

  1. Hej det ser faktiskt ut som om det finns en hög port vid balken, men den följer husets utseende med fönster etc, tack för att du lägger ut alla fina bilder! har hittat mycket inspiration genom att titta igenom dina bilder.
    MvH
    Mats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *