Påkostat men inte vräkigt 60-tal

Något av ett villafynd! Denna Brommavilla ser rätt blygsam och intetsägande ut, men i dess inre döljer sig en påkostad skatt (studera prospektet). Nästan helt orörd är interiören från 1963. Se bara det vackra badrummet med sin mosaik! Så typisk för tiden! Vackra färger är det dessutom, i blått och grönt.

Vardagsrummet som går i vinkel tillsammans med matsalen är också en pärla tillsammans med köksavdelningen vars matvrå avskiljs medelst bardisk. Vissa köksluckor är av rätt avancerad kvalisort och över lag är utrymmena väl tilltagna.

Passa också på att titta på golven både parketter och mattor. Så typiska för sin tid! Jag tycker också om färgsättningen och skulle gärna bo där en tid. Inte minst med tanke på den öppna spisen vid uteplatsen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *