6 thoughts on “Indeed. Älvor finns i Lill-Jansskogen!

 1. Jag visste det! Och vättar finns där också! Är *helt* övertygad. Tror dock att många naturväsen på senare tid skrämts bort av det störande tunnelbygget och alla andra bråkiga byggprojekt runt Lill-Jansskogens kanter.

    1. Förra våren gick jag genom Lill-Jansskogen till Universitetet. Vid den här tiden var det mycket vackert, men vips kommer det någon flåsande jävel och förstör.

     1. Hu ja. Går i Lill-jans ofta, men roligt är det inte alltid. På sistone har det dykt upp något nytt och värre än de vanliga joggarna, nämligen något slags extremsportande i stora grupper. Military Training heter det tydligen. De har råbarkade ledargestalter som skriker och gapar. Man får inte gå i deras ‘banor’ (dvs, vanliga promenadvägar) för då blir de sura. Riktigt ofog.

      Det är sant att det är mycket vackert den här tiden, särskilt i vitsippsbackarna!

 2. Men åh, det här var jätteroligt att se. Jag är så väldigt intresserad av Cottingley Fairies-fenomenet; för någon månad sedan var jag till och med på Röda Korsets samvarogrupp för äldre människor och höll ett litet föredrag om Cottingley fairies. Och bilden ovan visar verkligen hur ikoniska Cottingley fairies -bilderna är; man (eller i alla fall jag, och säkert många, många andra också) ser ju direkt vad bilden hänvisar till. *Hälsningar Sara*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *