Hot news från Västerbottens Flarque

Tro det eller ej, men världens bästa glesbygdssyster, som här på bloggen går under namnet GBS och Laila Loales, har svängt ihop en ny singel och denna gång något som mycket väl kan roa oss alla efter midnatt, utom möjligtvis Coco Chanel: Terribly Dark. Något för dansgolven således. Nu väntar jag ivrigt efter 12-tumsmixen. Roa er också med videon som precis lagts upp på PSL.

I GBS by Le Flarque (kom inte och säg att man inte är internationell på landsorten!) med dess omgivningar har jag tagit alla min Västerbottensbilder. Tyvärr är det bara en bråkdel av dem som är taggade med just Västerbotten, ty det är bara de senaste månaderna som jag kommit på hur smidigt det är att märka upp bilderna lite bättre.

Jag tror att det i mångt och mycket är GBS förtjänst att jag fått upp ögonen för det sköna på den norrländska glasbygden. Naturligtvis fanns det där redan innan vi lärde känna varandra, men utan henne hade resultatet inte blivit vad det faktiskt blev.

3 thoughts on “Hot news från Västerbottens Flarque

  1. Håller med rävjägarn. Det finns mycket fantastiskt på landsbygden i Norrland tex GBS. Inte alls Terribl(e) Dark

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *