”Try to deny you’re a woman in love”

Har ni hört Marlon Brando sjunga? I filmen Guys and dolls (Pysar och sländor) tar han faktiskt ton och sjunger A woman in love (en melodi som på intet sätt har något med Streisands 70-talshit att göra). På svenska översattes den till När en kvinna är kär och blev riktigt populär. Brandos manlige motspelare var Frank Sinatra, en man med betydligt säkrare röst. På denna inspelning hörs dock inte Sinatra utan Jean Simmons. Jag tycker att Brandos version, som verkar vara tagen direkt från filmens ljudspår, är rätt undehållande.

4 svar på “”Try to deny you’re a woman in love””

  1. Åh, alla nyheter om Brando är välkomna nyheter! Men så illa sjunger han inte? Fast han har en ljus och nasal röst, det brukar jag tänka på när jag ser honom på film. För han ser ju ut att ha en mörk, lite mer demonisk röst.

    1. Nej, inte så illa, men inte är han någon mästersångare. personligen så bryr jag mig inte så mycket om rösternas kvalité, det är viktigare m charmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *