Oh, the postman always rings twice

Det är svårt att inte vara galet nyfiken på en film som denna. Precis som Mildred Pierce, bygger denna film på en roman av James M. Cain och den är en klassisk film noir. man kan heller inte klaga på Lana Turners entré! Det enda jag har att anmärka är att jag inte sett den. Bildgooglat har jag däremot gjort och resultatet är fantastiskt, precis som trailern.

Om det är någon som vet var jag kan hitta filmen on-line så är jag tacksam! Annars får jag beställa den från någon dvd-firma.

6 svar på “Oh, the postman always rings twice”

  1. Vilken skönhet! Amazon.uk brukar ligga lågt i pris på äldre engelskspråkiga filmer, så också i detta fallet. Beroende på hur rymligt ditt samvete är så ser jag att det går att tjyva den i annat fall…

    1. Ojdå, man kan ladda ner den också! Synd att den inte finns på YouTube, ty då kan man kolla på den i telefonen i sängen.

  2. Lysande film, många gånger bättre än den trista nyinspelningen med Jack Nicholson och Jessica Lange. Missa heller inte den blytunga Double Indemnity (Kvinna utan samvete) på samma tema, även den baserad på en roman av Cain. ”Yes, I killed him. I killed him for money, and for a woman. I didn’t get the money, and I didn’t get the woman.”

    1. Den är fantastisk! Har sett den på Cinemateket och den fanns på YouTube, men nu verkar den fria versionen vara bortplockad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *