Och för sin vackra dotter – huvudbry!

lovisienstadt

Det luktar av linolja i mitt kök, ty jag har oljat in mina köksbänkar! Eftersom jag reser bort ett par dagar passar jag på att göra detta så att de hinner torka ordentligt. Ytan blir så fet och vattenavvisande efter denna behandling att det liknar då ingenting.

Imorgon, eller snarare idag på morgonen, tar jag flyget norrut för ett par dagars semester. Skönt, synd bara att det skall bli kallt och dåligt väder. Närmare nollan har jag fått för mig. Roligt dock att jag skaffat modern telefon och nu kan fotografera snap-shots! jag är mycket belåten.

På bilden ses Lovisienstadt fullt upptagen med att repetera inför utlandsresan. Hon och GBS har nämligen åkt till Afrika och skall förhoppningsvis åka (kanske har de redan åkt!) längs med Zambezifloden! Jag har föreslagit att de skall lyssna på denna helt antika dänga. Den är på intet sätt modern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *