Sommarens mode är nog ett träben

Det var egentligen inte bilden ovan jag ville visa, även om den är bra, utan den här (men det stående formatet för att det blir lite knepigt att visa den stort). Jag vet inte riktigt vad männen håller på med och det där med träben det är allt bra originellt, men nog är det en bra bild alltid. och kläderna! Den ene av männen är Nils Asther. Det är i hans famn Garbo vilar på bilden ovan.

6 svar på “Sommarens mode är nog ett träben”

  1. Haha. Ja, det där med träbensmodet hoppas jag också på i sommar! De enormt vackra männen matchar ju dessutom hela det utvecklade träbenskonceptet med attiraljerna basker och fluga. Mycket elegant!
    Angående Garbo-bilden så är Nils Ashter tillsammans med Ramon Novarro (http://www.altfg.com/Stars/m/mata-hari-31.jpg) de enligt mig enda motspelare som ens vari samma skönhetsvärld som henne själv. Den käre Nils kunde sannerligen detta med matchning fullt ut!

  2. Jag kan inte se bilden! Permission denied.

    Den gode Novarro fick dock ett trakiskt slut. Han hittades brutalt mördad av två prostituerade män med den vackra art deco-dildo som han fått av Valentino intryckt i sin munnen.

    Träben is the new black. Åtminstone i sommar. Dessvärre är det väl rätt få som kan matcha Ashter och hans vän när det kommer till att vara dekorativ. Läs Ashters memoarer, Narrens väg. Hjalmar Bergman var förtjust i honom men Ashter föredrog att ligga med sin svärmor, vilket inte hindrade honom att stundtals leva franskt.

  3. Ni får nog ta och köpa Narrens väg båda två, ty där finns åtskilliga bilder på den fagra Asther.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *