Vårtrivsel och Florence Valentin

Och blev det inte nästan sommar i lördags! Jag promenerade ner till Frihamnen och fann mig en herrbyrå på Auktionsverket som jag fann intressant. Auktionsverket har alltid gott om prisvärda möbler, det är bara att beklaga att man bor i en tvårummare och inte i 6:a på runt 250 kvm; då hade jag lagt ett bud på ett fantastiskt bokskåp från Karl Johanstiden, en nätt canapé och en praktfull chiffonjé. Men nu bor man som sagt trångt.

Efer en lång promenad, hamnade jag uppe på Söder, i solen. Några bekanta hade slagit sig ner på den enda lediga platsen söder om Folkungagatan, i omedelbar närhet till en offentlig pissoar som då och då sände ut en mycket urban doft. Jag köpte mig en glass och tog bilden ovan.

Och konsert har man varit på. I fredags spelade Florence Valentin på Strand i Hornstull. Det var praktiskt taget fullsatt och en rätt bra konsert, även om det är något väl käckt över Love Antell ibland. Utanför, låg vattnet spegelblankt under Liljeholmsbron. Det var magiskt vackert.

Söndagens blygsamma promenad resulterade i en fin bild av Kampementet i vårväder. Det var skönt att få sig lite frisk luft efter lördagensnattens prövningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *