Den förfallna Budapestvillan

Vad man hittar i byrålådorna när man grävr lite extra! Dagen innan den 11:e September fyllde jag 30 år och detta firades i Budapest. Vi besökte restauranger och barer och det hela var mycket lyckat. Framförallt var den gamla officersmässens matsal med hall i två etage riktigt lyckad. På dagarna promenerade vi omkring eller åkte spårvagn. Naturligtvis tog jag med mig polaroidkameran på denna trevliga resa. Tyvärr visade det sig snabbt att polaroidfilmen blivit förstörd i säkerhetskontrollen vilket gjorde bilderna något diskutabla i avseende på kvalitet. Här har jag iallafall fotat en av de gamla förfallna, men otroligt tjusiga, villorna på Andrassy Ut. Det var bland det vackraste jag upplevt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *