Perfecto mellan dröm och verklighet

Perfecto är en rar liten jäkel som inte gör annat än dagdrömmer. Ibland kan det allt vara lite oklart vad som egentligen är dröm och vad som är verklighet, men Perfecto gnolar en stump och tycker att det gör då rakt ingenting. En mörk natt gnolade Perfecto något alldeles extra tjusigt och fann sig vad det led i en bar precis som det så ofta kan gå, de gånger inte korken är riktigt på.

Så bar det sig inte bättre än att Perfecto fann sig en liten vän, vilket fick honom att brista ut i någonting riktigt fint där han låg där alldeles uppfylld av detta underbara, härliga. Perfecto var inte alldeles säker på om detta så förtjusande var något som han hade funnit på alldeles själv. Det gjorde honom förbryllad.

Perfecto går fortfarande omkring och visslar, men nu är han inte längre riktigt säker på om det verkligen är så bra att inte veta vad som är dröm och vad som är verklighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *