Are you rough enough?

Är det någon som kommer ihåg Popsie, den risiga svenska gruppen som var en smula populär runt 97-98? Jag hade glömt dem, men så hittade jag videon till Rough enough på YouTube. Popsie hörde inte till mina favoriter, men dessvärre föll det sig inte bättre än att jag råkade vara med på den videoinspelningen. Platsen var MS Stubnitz, på den tiden omtalad som ”Knarkbåten” efter ett mindre tillslag i samband med någon fest ombord.

Popsie var några tjej-tanter i 30-årsåldern, som, om jag inte minns fel, hade justerat sin ålder en del (naturligtvis nedåt). Varken cigaretter eller alkohol fick finnas med i bild, så att videon skulle vara gångbar utomlands. Det blev extra fåningt med tanke på titeln – Rough enough – och det faktum att miljön skulle ge ett intryck av hård och dekadent nattklubb.

Titta på videon på YouTube.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *