Sommaren 2007. En svart PV i hettan

Sommaren 2007

I en mapp på datorn hittade jag bilder från sommaren 2007 som jag då tog med en digitalkamera som kanske inte gav de bästa av bilder. Digital fotografering har många fördelar, men i vissa ljus blev det inte alltid så bra. I vilket fall som helst är det roligt att ha dem kvar.

Denna sommars körde jag tydligen Volvo PV. Bilen är idag såld, har för mig att det av diverse orsaker fanns för många bilar på gården och att denna och en trevlig Opel Rekord från 1957 avyttrades.

Bilden är tagen i Avan en solig och varm sommardag. En svart bil med röd galonklädsel gör sitt till för att förstärka känslan av sommar!

Ett svar på “Sommaren 2007. En svart PV i hettan”

  1. Härliga former på de bilarna. Själv förälskade jag mig i SAAB 96, som två-åring. Hade turen att ingen annan gjorde det. En modell hatad av pressen från start. ”För futuristisk”, sedan omodern i 40 år.. Bilskrotarna bjöd på reservdelslagret. Idag skulle jag gärna haft en rallypreppad själv, men nu stiger priserna där också.

    Grannen körde byggde tre glasfiber-pv, och körde back-SM. Nu är även han gubb-nostalgisk och på jakt igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *