Så snygga balkonger på Taptogatan 6

Taptogatan 6

Äntligen en mycket lyckad balkongrenoverng! De är bostadsrättsföreningen Infanteristen 3 som har renoverat sina balkonger så att de är precis lika snygga som de var innan. jag vet att det inte var lätt och att man fått ändre lite på själva konstruktionen, men slutresultatet blev allra bästa tänkbara. 5 av 5 är mitt betyg.

Huset är ritat av Sture Frölén och bör ha stått klart runt 1958. Fasaden är snygg och det finns gott om burspråk. Planlösningarna är snäppet bättre, titta bara på de vanliga våningsplanen! Högst upp finns etagevåningar och de är naturligtvis i en klass för sig. Det är mycket effektfullt med vinklar som inte är vinkelraka. Dessutom gillar jag de djupa vardagsrummen som har en mörd del i anslutning till den öppna spisen. 50-tal när det är som bäst.

1 thought on “Så snygga balkonger på Taptogatan 6

  1. Hej!
    Jag tillhörde Taptogatans vårdcentral innan den lades ner.
    Vad som inte är bra med ingångarna till Taptogatan är att man måste gå ned en halvtrappa och där finns hiss.
    Nu är jag rullstolsbunden och uppskattar funktion bättre än estetik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *