När frun glömde stänga vattenkranen

Kök i Uppsala

Även i moderna drömkök kan oturen vara framme…

För ett antal år sedan var det en äldre fru i mitt hus, hon bodde tre våningar upp, som hade problem med avloppet. Detta är i sig inte mycket att bråka om om det inte varit för att hon en dag glömde stänga av kranen. Vatten fyllde diskhon, rann ned på golvet, täckte arbetsbänken och sipprade även ut genom fönstret och blötte ned fasaden. Det hela var ytterst förargligt för de av hennes grannar som bodde på våningarna under. Golv fick bilas upp, fläktar fick installeras och det dröjde innan allt var sig likt igen.

Det hela hade naturligtvis kunnat undvikas om Rörassistansen inkallats och avloppet åtgärdats i tid, vilket säkerligen hade skett för firman kan anropas dygnet runt och är sannolikt snabbare än tåget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *