En vacker vinter kommer kanhända

Vinter

Om ni undrar varför sajten legat nere en dag så beror det på att den blev utsatt för spam. Det händer då och då, tyvärr rätt vanligt för wordpressajter. Nå, nu är den uppe.

Så här vackert var det förra julen. Snön låg inte speciellt djup, men solen sken och det var runt nollan. Ibland töade, ibland var det någon minusgrad. Byavägen var dock en veritabel isgata och det nästan inte sprka. Jag tog mig runt, men det var en rejäl pers!

Jag saknar snön. Nog för att det är bekvämt med isfria gator, men det är bra mycket vackrare och ljusare om snön lyser vit. Och så tyst det blir! Karlavägen är en helt annan gata när snön fallit. Det återstår dock att se hur denna vinter blir, både här i staden och uppe i norr.

6 thoughts on “En vacker vinter kommer kanhända

 1. Vad bra att du är tillbaka! På två (vid olika tillfällen) meddelanden stod forst att sajten var nere sedan att jag inte kändes igen och därfor måste skriva min e-post adress samt losenord for att komma in på bloggen. Det ville jag absolut inte gora, vem vet vad det kunde ha inneburit, utan beslot mig for att vänta och se om du skulle komma tillbaka ‘av dig själv’ så att säga. Och det har du ju gjort. 🙂

 2. Åh, vacker bild.
  Trevligt att se att du är tillbaka. Såg mysko ut häromdan. Jag visste inte att wordpress spammas. Usch. Kors för troll!
  Hoppas också på snö i vinter – och sol!

  1. Det finns miljoner av WordPressajter, så det är väl därför. Dessutom slarvar jag med att uppdatera ibland och då går det som det går…

 3. Verkligen vacker bild! Är det en reflex bortåt vägen eller kom någon farande på en moppe? Jag hoppas på lite lagom med snö och mycket sol. Här på Gotland saltar man inte vägarna så det kan bli fint sparkföre på de osandade.

  1. En reflex! Solen står så lågt och isen är så blank. Har aldrig haft sådan möda att hålla mig på fötter när jag varit ute och sparkat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *