Moralernas väktare och bilindustrin

En gång i tiden var det ingen hejd på vad man utan några större problem kunde ägna sig åt i sin amerikanska bil. Den generösa och stoppade framsoffan måste ha varit en stor vagel i ögat på de religiösa samfunden världen över. Men en dag ropade någon med hög och klar röst: separata framstolar är sportigare! Kanske var det någon listig kyrkobesökare som förstått att detta var det bästa sättet att bli av med denna tingest som praktiskt taget uppmanade till osedliga aktiviteter. Nedsjunken i var sin skålad sportstol med en växelspaksförsedd golvkonsoll emellan, är det inte mycket man kan göra som skulle kunna uppröra moralernas väktare.

2 thoughts on “Moralernas väktare och bilindustrin

  1. ja usch och fy – dessa amerikanska raggarbilar – det hörs ju på namnet vad de är avsedda för *moraliskt upprörd*

    tacka vet jag en klassisk SAAB 95 !!!

    1. Saab!? Nej, lite för trång tycker jag. Har faktiskt aldrig kört en Saab, däremot många gamla Volvobilar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *