En traktor med snöslunga ordnar allt

Med traktor

Här står jag, i snöröjningstagen i den lilla byn i Västerbotten där jag just nu befinner mig. Som ni nog ser, är en präktig snöslunga kopplad bakpå den något ålderstigna traktorn. Vad gör man inte för att hålla vägarna farbara även i de mest avlägsna avkrokar som Seklernas by!

I tisdags kväll stod jag och väntade på bussen vid E4:an. Så kallt det var, 30 grader! Busskuren var helt oupplyst och bilar och  långtradare susade då och då förbi.  Till sist kom dock en buss och jag kunde kliva in i den behagliga värmen. Jag är glad att jag inte frös ihjäl i en snödriva!

När jag anlände the Flark serverades vin och film i nöjessalongen. Vi såg Jean Genets Un chant d’amour samt delar av Dietrichfilmen Morocco där hon har Gary Cooper som moatjé. Åh, vilket vackert foto dessa svartvita filmer har!

Nu är det  dags för mig att gå till sängs, ty imorgonkväll skall det firas födelsedagskalas och det måste förberedas!

2 svar på “En traktor med snöslunga ordnar allt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *