Bonn-Karl reparerar bilen i storstan

Bonn-Karl i stan

Bra tjänstefolk är a och o.

Tryckslangen till servostyrningen är en detalj på bilen som då och då bör bytas ut, ty gummi åldras. Operationen är inte speciellt svår att utföra, framförallt för en van mekaniker. Och vem är händigare än allas vår Bonn-Karl? Mot viss ersättning, pallrade sig denne glesbygdscharmör ner till storstan för en insats i mitt amerikanska motorrum. Varm och oljig, sågs han hängandes över motorrummet och efter ett par timmar och många svordomar var reparationen ordnad och jag mer än belåten.

Återstår nu att se hur Bonn-Karl klarar stadens frestelser!

4 thoughts on “Bonn-Karl reparerar bilen i storstan

    1. Wheels! Den läste jag på 80-talet när jag var liten. Minns att år 1983 var en 60-talare inte speciellt gammal. För att inte tala om en Grand Prix från -74.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *