You! When you walk out the door

Och här har jag suttit och svurit över att Blow Monkeys-videon plockats bort från YouTube och så fanns den iallfall! Den är en av mina gamla favoriter. Särskilt gillar jag Dr Robert som är av den dekorativa kvalisort som ser ut att äta kokain med sked till frukost. Favoritscenen är den när han har den prästliknande outfiten kombinerat med ögonlock tyngda av av nattens alla laster. Synd bara, att han låtit sig själv förfalla och fetmat på senare år. Skamligt dessutom, att Dr Roberts stil inte är allmänt vedertagen idag.

Blow Monkeys uppträdde naturligtvis på TOTP när det begav sig och det är något som man ej bör missa. Åh, 80-talets alla TOTP. Dem tröttnar man inte i första taget på.

Idag regnar det en smula, eller duggar är nog det rätta ordet. Synd, för det är så skönt att ligga på gräsmattan i solen och känna doften av gräset. Gårdagskvällen var dock mycket vacker och himlen var som pärlemor. Jag tog en kort promenad med kameran för att ta några bilder med min sista Kodachromefilm, nyfiken som jag är på hur den förmår att fånga den glödande himlen och alla skuggorna. men idag regnar det som sagt och vi skall åka till min moster och hämta hem arvegods. Ett skåp, en chiffonjé, en lavoar och ett par soffor. En del av sakerna kommer från min mormors barndomshem och hon var född 1898 så det är relativt gamla saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *