När jag fann en oväntat vacker bild

Opel Rekord P2 cupé

Denna bild fann jag en gång på Blocket. Den är oväntat snygg tycker jag och jag undrar om den är det av en slump, eller om det var en duktig fotograf som tog den. Miljön runtomkring är dessutom rent fantastisk; jag hade kunnat köpa bilen bara på grund av den orsaken.

Det är en fin bilmodell, Opel Rekord från tidigt 60-tal i den eleganta kupéversionen. I ärlighetens namn föredrar jag den vanliga 2-dörrarsmodellen ty den har renare linjer, men denna har dock fördelen att vara mer eftersökt, vilket säkert attraherar vissa köpare.  Någon sportbil är den då rakt inte. I sin vassaste version har motorn 60 hästkrafter och det ger inte någon raketacceleration. Men det är en trevlig bilmodell.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *