Gaffatejp är utmärkt på många sätt

Modetips med tejpHär några enkla tips om nu man kan förvandla en tämligen ordinär vintageskjorta till ett något mindre ordinärt plagg.

I lördags hade Tvättbjörn födelsedagsfest och det bjöds på tårta. Det var på det hela taget mycket lyckat. Mycket lustigt var också det faktum att festens modelejon fått ett och ett halvt uppslag i Svensk damtidning, men att redaktionen, till hennes förargelse, glömt att retuschera bort föregående dags helkväll på Kåken. Jag tror att Svensk damtidning vet alltför lite om vilka premisser som gäller för det unga modesverige.

Tvättbjörn skulle naturligtvis ha haft en rejäl present, men då jag glömt mitt kort i en bar kvällen innan, och fann mig utan pengar när jag skulle betala den, fick han bara en smärre present, Tschicholds mycket vackra God och dålig typografi. Lustigt nog fick jag själv en present, vilket inte var så underligt då jag nyligen fyllt år, men bara firat i glesbygden. Det var en kaksprits. Paketet tejpat med gaffatejp och det var denna tejp som jag så finurligt använde för att sätta sprätt på min skjorta.

Axelklaffar och en rejäl tejpbit som förhindrade allt för mycket bar hud blev resultatet (praktiskt när man går på lokal, Morfar Ginko denna kväll). Rätt lustigt dessutom, om jag får säga det själv. Observera att bilden är beskuren, jag var så illa tvungen då merparten av en tunnbrödsrulle fanns lite längre upp.

Och så lyssnar vi på Temptation med Heaven 17 och Dance with me med Alphaville.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *