Gammal Rävjägare, ny URL och RSS

Nyheter! Premiär! Skål! Jag har bytt adress och jag har flyttat sajten till en WordPressplattform och passade då på att ta mig url:en www.ravjagarn.se som jag tycker är trevligare. Orsaken till bytet är att jag ville ha ett bra RSS-flöde, en bättre sökfunktion och en möjlighet att använda mig av alla de finesser som finns, och som kommer att utvecklas, för denna plattform.

Bytet gick relativt smärtfritt. Ungefär 1300 texter har importerats (med automatik). Tyvärr försvann alla kommentarer och you-tubeklipp (de klipp som visats direkt i inlägget, inte de länkar till YouTubeklipp som finns här och där) och det får ni ha överseende med.

I övrigt har inte mycket hänt. Jag har dock bytt sidhuvudet till en bild från en filminspelning med Lars Hansson. Victor Sjöström och Julius Jaenzon ses till vänster i bilden. Jag har också ordnat en kategori för svartvita bilder. Den är för tillfället tom. Förhoppningsvis blir det ändring på det, om nu inte den film jag beställt, kommit bort på posten. Den är försenad och jag är otålig! Alla bilder som tidigare bara visats på Polaroidsidan, kommer hädanefter även att visas på förstasidan.

För er som använder er av RSS-flödet är det viktigt att ersätta det gamla med det nya, för er som länkar hit är det bra om ni byter thatfoxhuntingman.com till ravjagarn.se.

Precis som i förra inlägget låter jag en lätt orelaterad bild illustrera: en småpackad Marlene Dietrich i bil tillsammans med Noel Coward. Jag hoppas och tror att någon annan satt bakom ratten.

Ett svar på “Gammal Rävjägare, ny URL och RSS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *