Och så var jag ansatt än en gång

Tänk, vad de är förrädiska de där praktiska och alltför rymliga vinförpackningarna! Nå, nu har jag iallafall bekantat mig med årets upplaga av den överfulla terrassen vid Fredsgatan.

Jag fick ett fint tips igår. En New York-fotograf vid namn Saul Leiter fotograferade både färg och svartvitt på 50-60-talen. Jag tyckr mycket om hans val av motiv. De är inte så förutsägbara. En av bilderna syns intill. Av någon anledning, är det vinterbilderna som tilltalar mig mest. Såhär på försommaren! Se hans bilder här.

Och vad skall vi då lyssna på, en dag som denna? Jazz, More than you know. Pop, Dance with me. Old school, Schuberts Quintet in c major. eller Clovers Wishing for your love

Och så tycker jag att man kan fördriva tiden med att titta på Hedebyborna, i en inspelning från 1978. Romansviten skrevs av Sven Delblanc. Jag har inte läst den, men jag kan tänka mig att åtminstone tv-versionen kommer att tilltala mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *