Julstämning i glesbygden, del 6

På bordet ligger chokladdoppade v-dropps, i matkällaren står kistor med vampyrer, silverskedarna har sedan länge lämnat hemmet. It”s vampire time up north (Royal har blivit det nya Fangtasia).

Inte nog med det, det är också mycket kallt och jag skall strax åka söderöver. Hur det ser ut på vampyrfronten där nere, vet jag inte något om, men har ni fangs, är det bara att ringa på imorgon kväll.

Det är mycket som man inte riktigt förstår. Tintomara har jag nästintill läst ut och den var en upplevelse. Särskilt livet i skogarna runt Kolmården, med de två unga männen som blev helt bedårade av den unge Tintomara som likt ett djur rör sig i naturen. En mycket romantisk skildring,

Men först: en promendad i frysboxtemperatur. Här är nämligen rejält kallt, solen står lågt och snön ligger iskall och hård på åkrarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *