Tyskamerikanskt på landsbygden

Då har man varit ute och kört tyskamerikanskt igen och det var inte alls dumt. Det var såpass trevligt att jag beslutade mig för att avbryta försäljningen och behålla bilen. Den är trots allt i rätt så bra skick och merparten av lackeringen är från tiden. Och inredningen i vitt och blått med den eleganta instrumentbrädan i ljusblåmetallic med krom och aluminium!

Panoramarutorna både fram och bak gör att man sitter som i en glasbur när man susar fram längs med vägarna. Hela upplevelsen är mycket behaglig och måste upplevas.

Motorn är en rak sexa, känd för sin ekonomiska gång. Det sägs att taxichaufförerna i Schweiz monterade Kapitänsexor i sina Chevor för att minska bensinåtgången Om det är sant vet jag inte, men den är snål på bensinen. Och motorljudet är fantastiskt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *