Men vem minns Annica Boller?

Verkligen gammal skåpmat: Annica Boller med And They Played Our Song. Jag hade, och har fortfarande, hennes Saint-Paul de Vance (och tolvan!), men till den finns det kanske inte någon video. Vill man se en mer avklädd video med Annica, tittar man på
Summer’s Back In Town. Det är dock det manliga objektet som har sparsamt med kläder.

Och så undrar man vem som minns Page? Marina Schiptjenko och Eddie Bengtssons gamla synthgrupp som gjorde Blå fötter:

Försök förstå jag fryser så
Och mina fötter dom är blå
Jag behöver värme

De ser ruskigt snygga ut på bilden. Det är klart att det är så man kan/bör/måste se ut. Skånsk syntpop av gammalt fint märke är var det är. Här några kids som gör en cover på deras Dansande man.

4 svar på “Men vem minns Annica Boller?”

  1. Visst minns jag Annica!! Både som artist och vän! Vi talade faktiskt i tlf i tis och bestämde att ses till jul.. Det är säkert bortåt tio år sen vi senast sågs och hördes av.. {Hon ville t o m ha med mig i en video med sitt band SHEeva.} Åren går..

  2. Ojojoj! Satt på bussen hem från Gotland till Skåne. Permis våren 81, grabben i permissvid. Björkarna skulle till att slå ut, knopparna vart lila. Solen lyste skönt efter vintern, just nu är det liknande väder, men det är flera år senare. På radion hörs RYMM EN DAG. Har inte vetat om vem som sjöng, trodde att det vart Cia Berg. Kompis lyckades genom nätet leta upp gruppen i höstas. Genom Wikipedia och Youtube så har historien fått ett ihoplänkande sammnhang. I helgen som vart hittade jag en begagnad skiva med Rock De Luxe. Spelaren är trasig, behöver ny gummirem, ungarna har skadat pickupen.. Men jag har fått tag på kultskivan. Om allt går vägen lägger jag ut alla låtarna på Youtube. Där finns redan Jag måste vara galen. Jag känner mig som tjugo igen, det är trettio år sedan. Vad gör Annika nu?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *