Theres danger in your eyes

En glimt in i ett porslinsskåp som innehåller en gammal klenod; lysningspresenten i form av en guldservis från någon okänd fabrik i östeuropa. Särskild värdefull är den knappast, men den skänker en viss air av elegans de få gånger man får använda den.

En gång i början av femtiotalet, ungefär 10 år innan lysningspresenten ovan mottogs, fanns det en schlager med den härliga titeln There”s danger in your eyes, cherie. Ursprungligen skriven i slutet av 20-talet, var den ett av slagnumren i filmen Rich, Young and Pretty med bla Jane Powell och Fernando Lamas (som bla var gift med Esther Williams och far till Lorenzo Lamas, Lance i Falcon Crest). Här den svenska versionen, Jag läser i din blick, cherie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *