Ge mig en blick ur dina vackra ögon

En balkongdörr står på glänt. Kanske har någon lämnat våningen balkongvägen? Kanske är det Trädgårdsmatrosen? Det är iallafall något visst med gamla smidesbalkonger belägna på 4 tr och med utsikt ner mot Strandvägen. Genom den halvöppna dörren strömmar musik ut på balkongen:

Inne i vardagsrummet ligger några gamla nummer av Scenen. Här finns bland annat en annons för det fantatiska munvatten som påstås ta bort nikotinbegäret; ett bantningspreparat som utan ändringar i kost eller livsstil ger en helt ny figur (amfetaminbaserat?); samt en reklamnotis med påståendet att 2/3 av hemmets trevnad beror på valet av textilier.

Lyssna på Ge mig en blick ur dina vackra ögon:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *