Klart det skall dansas! #sluttyfriday

Rodna inte nu! Den s.k. hashtaggen #sluttyfriday, populär på Twitter, är på intet sätt karaktäristisk för mitt beteende på fredagskvällarna, men jag tycker att den är mycket rolig och använder den gärna. Den kompletteras lämpligtvis med #victoriansaturday och #sacredsunday.

Och vad är väl lämpligare om man vill lyssna på något bra än att besöka Top Nice på soundcloud?

och så passar jag på att gnälla lite. Hittade en fantastisk våning, en 5:a på Narvavägen. Eller fantastisk och fantastisk, den skulle kunna vara fantastisk, men nuvarande ägare har verkligen förstört den praktfulla matsalen. Usch! Det är klart att man måste för inreda efter eget behag, men någon måtta tycker jag att det får vara. Huset är för övrigt någon sorts jugendstil med ett helt intakt och otroligt vackert trapphus. Notera också det pampiga fönsterpartiet i den skändade matsalen.

Nu har jag gnällt färdigt för idag.

För er som är i bilköpartagen så passar jag på att tipsa om denna trevliga Opel Rekord av årsmodell 1957. Jag tycker mycket om den bilen. Har man inte bråttom eller kör mycket på vinte,rn är den perfekt. Dessutom bensinsnål, bekväm och rätt rymlig. Men snabb är den som sagt inte.

5 svar på “Klart det skall dansas! #sluttyfriday”

  1. Vilken förskräcklig våning! Jag förstår mig inte på folk som inreder sitt kök som en obduktionssal.

    1. Då tycker jag att vi inrättar ett Råd som reglerar vad som är OK och vad som måste förhindras!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *